Till Hawaii i första klass för under 17,000:- med LifeMiles

Nu kan du återigen köpta Avianca LifeMiles till halva priset. Köp upp till 75,000 miles och få 100& bonus, totalt 150 000 miles. Erbjudandet gäller dock bara för en transaktion så det gäller att bestämma beloppet man vill köpa på förhand. 150,000 miles är max antal miles du kan köpa på ett år, inklusive bonus under den här kampanjen som sträcker sig till och med den 30/9 2014.

Priset för 75 000 + 75 000 miles är följande:

LM purchase

Detta motsvarar i skrivande stund runt 16,500SEK och för den summan kommer du tur och retur till Hawaii på första klass!

Notera att från och med den 15/10 sker ändringar i uttagstabellen hos Life Miles vilket devalverar värdet något. Priset på köp av LifeMiles ökar också från och med den 1/10 och vi återkommer med detaljer kring detta.

Vær oppmerksom på at det vil skje endringer i uttakstabellen fra 15. oktober, hvilket vil devaluere verdien av LifeMiles i noen grad. Prisen på å kjøpe LifeMiles vil også øke etter 1. oktober. Vi kommer tilbake med detaljer rundt dette.

Avianca är med i Star Alliance vilket betyder att du kan använda LifeMiles till bokningar hos någon av alliansens medlemmar. En av fördelarna med programmet är att det ofta finns plats i Singapore Airlines Business Class. En annan är att du kan beställa envängsbiljetter till 50% av en tur och retur resa. Du kan även välja att betala upp till 60% av resan med cash istället för miles. Bland nackdelarna finns att man inte kan beställa olika bokningsklasser i samma bokning. Det går med andra ord inte blanda business och ekonomi, business och first etc. Detta skapar problem om man vill flyga First Class från Skandinavien då inget bolag LifeMiles är partners med erbjuder den produkten. Vidare är LifeMiles känd för att ha riktigt dålig telefonsupport.

I vilket fall är det ett riktigt bra erbjudande som vi rekommenderar om du vill resa business class eller first class till riktigt bra priser.

Köp Avianca LifeMiles och läsa villkor och regler genom att klicka på den här länken.

Har du frågor är det bara att skriva i kommentarsfältet så skall vi hjälpa till så gott vi kan.

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *