Fem nya Lufthansalounger i München

Lufthansa annonserade nyligen att man kommer att öppna, inte mindre än fem nya lounger i München nästa år när den nya delen av flygplatsen invigs.

München är Lufthansas näst största hub. Dagligen går det ett otal avgångar till när och fjärran härifrån varje dag och Lufthansas dominans är märkbar redan idag. Bolaget har dock beslutat att sätta ett ännu större fotavtryck genom fem nya lounger i den nya “satellit” som öppnas i april 2016.

De nya loungerna kommer att utgöras av en “First Class lounge” med samma fördelar som den som redan finns på flygplatsen, däribland passkontroll i loungen och chaufförservice till rampen där flygplanet står. Dessutom blir det en business och Senatorlounge på respektive sida av Schengenområdet, alla med panoramautsikt och centralt placerad för att avståndet till gaten inte skall bli för stort. Med de nya loungerna blir antalet Lufthansalounger i München 10 stycken, något som helt klart blir positivt för de resande.

Det blir spännande att se de nya loungerna färdiga och expansionen är inte annat än en tydlig signal från Lufthansa att man värdesätter sina bästa kunder!

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *