Gratis uppgradering på Heathrow Express

London är en populär destination för skandinaver och nu har man chansen att resa ännu bekvämare med Heathrow Express då British Airways ger sina Executive Club-medlemmar gratis uppgradering till Business First på Heathrow Express. 

Erbjudandet innebär att man köper en vanlig biljett med Heathrow Express antingen enkel eller tur/retur och får en gratis uppgradering till och me den 31 augusti.

Utöver detta tjänar man extra Aviospoäng för varje sträcka i Business First med Heathrow Express  Klicka här för ytterligare information

BF-BA-Heathrow-Express-Gratis-opgradering-til-Business-First-Cover-Page

För att använda dig av erbjudandet måste biljetten beställas via den här länken.  Glöm inte att lägga in bonusnummer under “Reward Programme”. När du har klickat på “Get Prices & Book” får du upp Business First till samma pris som Expressklass.

BF-BA-Heathrow-Express-Bestilling-af-billetten

I kampanjen står det att erbjudandet gäller till och med 31 augusti men systemet tillåter bokningar upp till tre månader framåt och som ni kan se i exemplet ovan gäller det också efter 1 september. I realiteten betyder det att erbjudandet gäller till slutet av november.

Är du inte medlem i Executive Club kan du bli det genom att klicka härhex

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *