Nytt från Turkish Airlines: Airbus A330-200 på Kastrup

Nytt från Turkish Airlines: Airbus A330-200 på Kastrup

Turkish Airlines börjar med wide-body på Köpenhamn. Det är speciellt goda nyheter för Business Class passagerare. Flygtypen har inte bolagets nyaste Business Class såsom A330-300 och Boeing 777-300 men med s.k “angled lie-flat”

 

THY seatexpert

Kilde: Seatexpert.com

Vad betyder detta för dig?

Först och främst bättre komfort! Även om det inte är marknadens nyaste säten är de större och mer komfortabelt än i mindre maskiner. Detta gör det mer attraktivt att välja Turkish Airlines från Skandinavien, speciellt med tanke på destinationer i Asien. Det blir större konkurrens mellan Turkish, Thai, Qatar och Emirates. Större flyg betyder fler stolar och kan betyda bättre tillgänglighet på bonussäte vilket är positivt för de som samlar poäng i Star Alliance,

Flygplanstypen börjar trafikera CPH 24/6 och i första omgången med två flygningar i veckan, tisdagar och söndagar. Från 24juli också torsdagar och från 30/8 även lördagar. Tillsammans fyra avgångar varje vecka.

Följande flygningar är aktuella:

TK 1783 08:15 IST-CPH

TK 1784 11:30 CPH-IST

flightplan

 

Så vitt vi kan se gäller denna tidtabell som minst till oktober.

 

(Tack til Bonusfeber.dk)

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *