Street Food, design och musik i fokus när Ving storsatsar på Cook’s Club

Förra sommaren kunde Ving presentera det nya konceptet Cook’s Club med ett första hotell på Kreta i Grekland. Med konceptet vill man locka en ny och ung generation resenärer och nu fortsätter satsningen med sex nya hotell i sommar; i Turkiet och Bulgarien samt på Rhodos, Mallorca och Kos.

Alla Cook’s Club-hotell är unika, både vad gäller läge och utseende. På Rhodos lanseras ett boutiquehotell mitt i Rhodos stad, medan hotellet i Adakoy utanför Marmaris i Turkiet ligger precis vid havet med egen strand och marina. Gemensamt för hotellen är att fokus läggs på musik med handplockade DJ:s, modern design, Street Food-inspirerad mat, välkomponerade drinkar och en avslappnad atmosfär. De nya hotellen kan besökas runtom på olika destinationer i Medelhavet med öppningar från april till juli.

Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving säger:

Två av de nya Cooks Club-hotellen ligger i Turkiet som definitivt är tillbaka med en ökad efterfrågan. Vi har därför ökat volymen dit med drygt 15 procent i sommar. Med de nya hotellen har vi också möjlighet att locka en ny och yngre målgrupp till de redan omtyckta resmålen längs den turkiska kusten.

Men det är inte bara i Medelhavet som det satsas på det nya konceptet. Till vintern öppnar Ving ytterligare två Cook’s Club-hotell, ett i Gambia och ett i Egypten.

Hotellöppningar i vår och sommar

Cook’s Club Tigaki, Kos

Cook’s Club Palma Beach, Mallorca

Cook’s Club Alanya, Alanya,Turkiet

Cook’s Club Adakoy, Marmaris, Turkiet

Cook’s Club Sunny Beach, Bulgarien

Cook’s Club City Beach, Rhodos

Läs mer om Cook’s Club på: https://www.ving.se/hotell/cooks-club

Prisexempel:

En vecka på hotell Cook’s Club Adakoy (VVVV), Marmaris. Avresa den 23 augusti 2019 från Arlanda, Stockholm. Boende i dubbelrum med balkong, inklusive halvpension, från 4 975 kronor per person.

Cook’s Club Adakoy, Marmaris, Turkiet. Foto: illustration Ving

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *