Test av Blacklane Limousines

Det finns  en rad olika chaufförtjänster såsom Über och MyDriver.

Den stora skillnaden mellan Über och MyDriver är att Über kan användas till att “kapa” en bil direkt men MyDriver kräver beställning till angiven tid och plats. På så sätt liknar BlackLane MyDriver. Här beställer du antingen genom hemsidan (Blacklane.com) eller via deras app. Bägge metoderna är enkla förklarar sig själv som du kommer att se längre ner. Det kan löna sig att beställa senaste 24 timmar i förväg då det annars tillkommer en avgift för “Express Service” när man beställer tätare inpå (Ca 5EUR). Det är också ett nattillägg för beställningar mellan 22.00 och 06.00

Blacklane finns i många städer runt om i världen Klicka hör for en fullständig översikt. Vi skall nu kika närmare på ett exempel hur bokningen fungerar.

Oslo Blacklane

Blacklane erbjuder tre olika kategorier bilar och dessa är följande:

Types

I det test vi gjorde beställde vi en Business Class bil från flygplatsen till hotellet och åter till flygplatsen. Beställningen gjordes via Blacklane appen och stegen ser ut som följer:

Velg dato og tidspunkt

När dessa steg är klara får du en sammanfattning av beställningen samt möjlighet att se rutten på en karta. När du har beställt får du snart en bekräftelse på e-mail. Därefter för du ytterligare ett mail med namn och telefonnummer till chauffören. Du får också ett mail när bilen är på plats, förutsatt att du har tillgång till internet där du befinner dig.

I det här testet får första intrycket sägas vara mycket bra eftersom vi fick en BMW 7-serie! Chauffören var en trevlig ung herre i kostym som var hjälpsam med bagaget. I bilen fick vi också erbjudande om vatten.

På återresan blev vi upphämtade av en Mercedes E-klass. Chauffören var något mer informellt klädd men vi fick även här hjälp med väskorna samt vatten i bilen.

Totalpriset mellan flygplats och hotell blev i detta fall ca €34 varje väg.

Sammanfattning 

Blacklane var en mycket positiv erfarenhet och jag har inga problem med att rekommendera denna tjänsten till andra. Testpatrullen kommer helt säkert att använda denna tjänst frekvent i framtiden parallellt med både Über och MyDriver.

Om du vill testa Blacklane kan du få €10 rabatt på din första beställning genom att använda följande kod när du beställer.  5HNJHBN7 (Det ger också artikelförfattaren motsvarande in på kontot).

Om InsideFlyer.se

Bonusfeber.se är en hemsida för dig som ofta är ute på resa och som önskar att få mer ut av varje resedygn. Oavsett om du är på tjänsteresa eller semester.

Skandinaviens snabbast växande hemsida om resor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *